18.4.2017. 16:52
7
"Prvi put kad dobijem poštene batine, povući ću se iz ringa. Nekad je bolje dobiti nokaut, nego da te neko tuče 10 rundi"
Za Source.ba portal govorio je Adnan Redžović, jedan od najpoznatijih boksera iz Bosne i Hercegovine.

Redžovića u subotu, 22. aprila, u njemačkom Erfurtu očekuje meč protiv mladog Toma Schwarza, kojeg njemački mediji nazivaju novim Vladimirom Klitschkom.

Redžović je za naš portal govorio o toj borbi, njegovoj dosadašnjoj karijeri, najtežim momentima u istoj, udarcima koje je primao, ali i tome šta nakon boksa kada se jednog dana ovaj 40-godišnjak odluči na sportsku penziju.

Adnan Redžović je rođen 1977. godine. Na početku karijere bavio se amaterskim boksom, a kasnije se okušao u kikboksu i K1-vještinama. Prije 12 godina osnovao je klub borilačkih sportova u kojem trenutno trenira.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Haris Ahbabović

7
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.