19.6.2017. 19:12
0
Trener Zete za Source.ba: Doći će i naši navijači u Sarajevo. Tradicija Željinih navijača je velika i tu im se ne možemo suprotstaviti
Danas je obavljeno izvlačenje parova za 1. kolo kvalifikacija za Europa ligu. Željezničar će igrati protiv crnogorske Zete, Sarajevo će igrati protiv moldavske Zarije, dok će Široki Brijeg igrati protiv Ordabasyja iz Kazahstana.

Kada je u pitanju Liga evropskih šampiona, Zrinjski će u 2. pretkolu igrati protiv prvaka Slovenije, Maribora.

Danas je za Source.ba portal govorio trener Zete iz Golubovaca, Dušan Vlaisavljević. Njega smo, odmah na početku razgovora, upitali kako komentariše žrijeb, te da li je zadovoljan istim.

Razgovarali smo o tome da u Željezničaru nisu zadovoljni žrijebom, jer je Zeta bila najteži mogući protivnik iz grupe za sarajevske Plave sa Grbavice. U nastavku poslušajte šta je za Source.ba portal poručio trener Zete, Dušan Vlaisavljević.

Razgovarao: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.