4.7.2017. 19:19
10
"Krenula sam da uđem u auto, a onda je naišao taksista i bacio kamen prema meni. Pet puta je drugi taksi, Golf IV, stalno prolazio pored nas"
Munira Subašić, predsjednica Udruženja "Majke enklave Srebrenica i Žepa" napadnuta je u Sreberenici, tačnije u Potočarima ispred Memorijalnog centra gdje se inače nalaze prostorije udruženja.

To je danas za Source.ba portal potvrdila Munira Subašića, koja je u razgovoru za naš portal istakla kako ju je kamenom gađao nepoznati taksista.

Ona, zajedno sa svojim kolegama, nije uspjela da zapiše registracijski broj taksiste, te ističe kako je to sigurno uradio Srbin, jer nema Bošnjaka koji voze taksi od Bratunca pa sve do Srebrenice.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Munirom Subašić, predsjednicom Udruženja "Majke enklave Srebrenica i Žepa".

Razgovarao: Haris Ahbabović

10
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.