4.8.2017. 14:06
3
"Čaršijska je priča da sam roštiljao u Leverkusenu. Roštiljadu su pratili, a to je bila izmišljena glupost, rekla - kazala"
Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji fudbaler Sarajeva i bivši reprezentativac BiH, Džemal Džemo Berberović.

U prvom dijelu razgovora je bilo govora o njegovim planovima za budućnost, radu sa omladinskim selekcijama u Sarajevu, ali i domaćem fudbalu, te nastupu bh. klubova ovog ljeta u Evropi.

Sa Džemom smo razgovarali o njegovoj karijeri, boravku u Sarajevu i Leverkusenu, te odnosu sa trenerima. Bilo je govora o njegovim nesuglasicama sa nekadašnjim selektorom BiH, Safetom Sušićem.

Džemal Berberović je rođen 1981. godine u Sarajevu. U karijeri je nastupao za Sarajevo, Bayer Leverkusen, Osnabruck, Litex Lovech, Kuban Krasnodar, Denizlispor i Duisburg. Za A selekciju BiH je upisao 33 nastupa.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Ramiz Uzunović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.