8.9.2017. 16:28
13
"Umalo nisam poginuo za BiH. Zovu me prijatelji i rodbina i kažu mi: 'Pa šta je ovo, ni riječ o tebi nigdje ne možemo pročitati'"
Fudbalska reprezentacija Japana plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, a do tog plasmana ih je odveo poznati bh. stručnjak, Vahid Halilhodžić.

Danas je za Source.ba portal govorio Vahid Halilhodžić, a sa Vahom smo razgovarali o reprezentaciji Japana, kvalifikacijama za SP, životu u Japanu, reprezentaciji BiH, ali i o tome kada ga eventualno možemo očekivati na klupi našeg nacionalnog tima.

Vahid Halilhodžić je rođen 1952. godine u Jablanici. U igračkoj karijeri je nastupao za Velež, Neretvu, Nantes i PSG. 

Kao trener do sada je vodio Velež, Beauvais, Raju Casablancu, Lille, Rennes, PSG, Trabzonspor, Ittihad, selekciju Obale Slonovače, Dinamo Zagreb, reprezentaciju Alžira, a od 2015. godine je selektor reprezentacije Japana.

Razgovarao: Haris Ahbabović

13
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.