25.10.2017. 16:09
1
"Meč Joshue i Takama neće ići do kraja. Boks je sirotinjski sport i tu su većinom momci koji su bili sirotinja"
U subotu navečer nas očekuje još jedan spektakl kada je u pitanju superteška kategorija u boksu.

Naime, Anthony Joshua, aktuelni prvak svijeta u ovoj kategoriji, borit će se protiv izazivača iz Francuske, Carlosa Takama, koji je inače kamerunskog porijekla.

O Takamu se ne zna toliko u svijetu boksa. U pitanju je 36-godišnji bokser koji je rođen u Kamerunu, a sada se bori pod zastavom Francuske. Iza sebe ima 39 borbi, od kojih je dobio čak 35 (od toga 27 nokautom). Izgubio je tri meča, a jedan meč koji je boksovao je završen neriješeno.

Za Source.ba portal ovaj spektakl, koji će biti održan u subotu navečer u Cardiffu, je prokomentarisao i najavio naš poznati bokser, Damir Beljo. U nastavku poslušajte šta je Beljo rekao danas za naš portal.

Novinar: Haris Ahbabović

 
Ko će pobijediti u subotu navečer?
Anthony Joshua
Carlos Takam
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.