28.10.2017. 9:17
0
"Igrači su mi priznali da im je atmosfera na Grbavici bila zbunjujuća. Sjever se iz inata okrenuo protiv Bugara, njihova tri igrača su ležala na zemlji"
Za Source.ba portal je govorio nekadašnji fudbaler Željezničara i sadašnji trener juniorske ekipe tima sa Grbavice, Omer Joldić.

Podsjećanja radi, juniori Željezničara su u omladinskoj Ligi prvaka izbacili prvaka Bugarske, Ludogorets iz Razgrada. U narednom kolu protivnik će im biti zagrebačka Lokomotiva.

U intervjuu sa Joldićem smo razgovarali o utakmici sa Ludogoretsom, atmosferom na stadionu Grbavica, juniorima Željezničara i narednom protivniku u omladinskoj Ligi prvaka.

U nastavku pogledajte cijeli razgovor sa trenerom juniora FK Željezničar, Omerom Joldićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Ramiz Uzunović
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.