27.11.2017. 17:38
1
Slaba posjeta danas na Grbavici, na zvaničnom sajtu NSBiH piše da je derbi gledalo 5.500 ljudi
Fudbaleri Željezničara slavili su danas u vječitom derbija protiv Sarajeva sa 2:1. U pitanju je utakmica 16. kola BHT Premijer lige.

Naime, nakon što je utakmica odgođena na 24 sata zbog loših vremenskih uvjeta, danas je ipak odigran vječiti derbi u kojem su pobjedu odnijeli domaći fudbaleri.

Tako je i posjeta danas bila mnogo slabija od jučerašnje, pa brojni ljubitelji fudbala nisu mogli da prisustvuju današnjem derbiju zbog samog termina odigravanja, ali su i loši vremenski uslovi i hladnoća utjecali na mnogo slabiju posjetu nego jučer, iako su i jučer vremenski uslovi bili veoma loši.

Na zvaničnom sajtu Nogometnog saveza BiH piše da je vječiti derbi na Grbavici danas pratilo oko 5.500 ljudi.

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte preostala dešavanja sa današnjeg vječitog derbija sa Grbavice.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.