8.12.2017. 16:06
0
Generalni sekretar SDP-a, Irfan Čengić, "gotivi" Moščanicu, Sarajevo i Man. United: Iako sam mnogo netalentovan za fudbal, volim ga gledati
Za Source.ba portal je govorio Irfan Čengić, generalni sekretar Socijaldemokratske partije BiH (SDP BiH).

Sa Irfanom smo, tokom intervjua, razgovarali o SDP-u, o onome šta je ova stranka uradila u proteklo vrijeme, kako gleda na trenutnu situaciju u bh. društvu/politici, ali i mnogim drugim političkim temama i ljudima koji su dio SDP-a. Cijeli intervju možete pogledati sutra na Source.ba portalu.

Irfana smo, s obzirom da prati fudbal i da je jedan od najmlađih političara u BiH, upitali za koga navija, te koje je njegovo viđenje fudbala. Njegov odgovor možete pogledati u nastavku, a sutra pogledajte cijeli intervju.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.