11.12.2017. 14:14
3
"Ja ganjam svoje četnike u Srebrenici, drugi me ne interesuju. Kolinda je za mene i dalje kraljica"
Predsjednica Udruženja "Majke Srebrenice", Munira Subašić, poručila je danas na press konferenciji kako je za nju Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske, i dalje "kraljica Balkana".

Munira Subašić je na press konferenciji upitana da li i dalje smatra kako je predsjednica Hrvatske "kraljica Balkana", na što je Subašić odgovorila potvrdno. Ona je istakla kako je Grabar-Kitarović imala grešaka, ali kako je uradila mnogo dobrih stvari za BiH.

Podsjećanja radi, prije nekoliko mjeseci predsjednica Hrvatske je u pismu koje je uslijedilo kao odgovor na ranije pismo Majki Srebrenice napisala kako ona sebe ne smatra "kraljicom Balkana".

Danas smo pozvali predsjednicu Udruženja "Majke Srebrenice", Muniru Subašić, da nam prokomentariše njenu opasku sa press konferencije, Kolindu Grabar-Kitarović i njen stav prema BiH. U nastavku poslušajte razgovor sa Munirom Subašić.

Razgovarao: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.