7.2.2018. 10:50
0
Radio kao efendija, pisao muziku za seriju "Dolina vukova", a nakon toga glumio u seriji "Alija": U Turskoj se može mnogo više zaraditi, nego ovdje u BiH
Za Source.ba portal je govorio mladi muzičar i glumac u turskoj seriji "Alija", Namik Džaferagić.

Sa Namikom smo razgovarali o muzici, pisanju pjesama, ali i islamskoj duhovnoj muzici, odnosno ilahijama.

Bilo je govora o Namikovom životu i radu u Turskoj, s obzirom da je napisao dvije instrumentale za popularnu tursku seriju "Dolina vukova".

Razgovarali smo o snimanju serije "Alija", serije o prvom predsjedniku BiH Aliji Izetbegoviću, koju su snimali Turci, a koja je snimljena u BiH, te u kojoj se pojavljuje i naš sagovornik.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Namikom Džaferagićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.