16.2.2018. 14:13
11
"SDA je dogovorila razlaz sa Dinom Konakovićem, kako bi Konaković na izborima pridobio glasove SDP-a i kritičara SDA"
Za Source.ba portal je govorila politička analitičarka, Ivana Marić.

Sa Ivanom smo razgovarali o aktuelnim dešavanjima u SDA, a također smo razgovarali i o situaciji oko premijera KS, Elmedina Konakovića.

Ivanu smo upitali zbog čega najviše, od svih političkih opcija, kritikuje SDA na društvenim mrežama i u svojim nastupima u medijima, te da li za sebe može reći da je nezavisna politička analitičarka.

Upitali smo je da li gaji simpatije prema nekoj političkoj opciji u BiH, te da li bi sutra, ako joj se ukaže prilika, direktno ušla u politiku.

Pričali smo o tome koji je političari najviše nerviraju/iritiraju, a prema koji ima određeno poštovanje i čiji rad podržava.

Ivana Marić je rođena 1972. u Sarajevu. Iako je magistrirala ekonomiju, već više od 20 godina ima doticaja s politikom koju uglavnom i komentariše.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Ivanom Marić, političkom analitičarkom iz Sarajeva.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.