7.3.2018. 11:31
0
"Da se bavim namještanjem utakmica, imali li bi deset bodova više od drugoplasirane ekipe. Ako sudija nema dobru platu, onda će praviti namjerne greške, što znači da mu je neko 'prišao'"
Za vikend se nastavlja takmičenje u Prvoj ligi FBiH, koja gotovo da nikada nije bila zanimljivija i napetija.

Veoma je mnogo konkurenata za ulazak u Premijer ligu BiH, ali će ta čast na kraju pripasti samo jednoj ekipi. Brojni ljudi u BiH, koji prate fudbal, smatraju da je Sloga iz Siminog Hana glavni kandidat za ulazak u Premijer ligu, iako su pored Sloge u igri još gradačačka Zvijezda, koja je prva nakon jesenjeg dijela prvenstva, te Olimpic, visočka Bosna, Orašje i mostarski Velež.

Za Source.ba portal danas je govorio predsjednik Sloge iz Siminog Hana, Azmir Husić, inače nekadašnji predsjednik FK Sloboda.

Šampionat se nastavlja za vikend, a već nas očekuju dvije veoma zanimljive utakmice. Olimpic će na Otoci ugostiti Velež, dok će Orašje biti domaćin Bosni iz Visokog. Spomenuta Sloga ide u goste Metallegheu, dok vodeća Zvijezda dočekuje Igman iz Konjica.

U nastavku poslušajte šta je za naš portal rekao predsjednik FK Sloga Simin Han, Azmir Husić.

Razgovarao: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.