16.3.2018. 9:47
6
"Dino Konaković će biti smijenjen u ponedjeljak. Nisam Predraga Kojovića nazvao četnikom"
Za Source.ba portal je govorio SDA zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, Safet Mešanović.

Na početku intervjua je bilo govora o nastupu Predraga Kojovića na sjednici Skupštine KS, koji je poručio kako su ga neke kolege iz Skupštine nazvale "četnikom". Mešanovića smo upitali da li je aludirao na njega.

Podsjećanja radi, sve je počelo nakon imenovanja osnovne škole u Dobroševićima po Mustafi Busuladžiću, a cijela saga oko naziva te školske ustanove nastavljena je i nekoliko mjeseci kasnije.

Razgovarali smo o trenutnom stanju u SDA, te razlazu sa još uvijek aktuelnim premijerom KS, Elmedinom Konakovićem.

Bilo je govorima o samim razlozima neslaganja na relaciji SDA - premijer Konaković, a bilo je govora o tome šta Konaković može da napravi sa svojom novom strankom koju je osnovao prije nekoliko dana.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Safetom Mešanovićem, zastupnikom SDA u Skupštini Kantona Sarajevo.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.