19.3.2018. 14:18
0
Almedin Zilkić za Source: Izgubio sam svijest i odmah sam povratio nakon toga. Sreća da sam prvo udario leđima, pa onda glavom u zid
Fudbaler Sloge iz Siminog Hana, Almedin Zilkić, doživio je jučer tešku povredu glave na utakmici protiv gradačačke Zvijezde kada je udario glavom u zid.

Iako je prvobitno izgubio svijest, te iako su prve informacije govorile da fudbaler ima potres mozga, Zilkić se dan kasnije mnogo bolje osjeća.

Za Source.ba portal je govorio Azmir Husić, predsjednik Sloge iz Siminog Hana, ali je govorio i Almedin Zilkić, koji je doživio tešku povredu glave.

"Proklizao sam kako sam išao unazad, te sam prvo udario leđima, a onda glavom. Sreća pa sam prvo udario leđima, pa onda glavom. Danas se osjećam bolje, hvala Bogu. Izgubio sam svijest i odmah sam povratio nakon toga", rekao je danas Zilkić za naš portal.

"Čudno mi se što se taj zid do sada nije sklonio, ili da se stavi neka zaštita na to. Sreća pa nije bilo unutrašnjeg krvarenja. Doktori su mi rekli da se mogu vratiti za mjesec dana, ali mislim da bih se mogao vratiti za nekih sedam do osam dana, s obzirom da se osjećam mnogo bolje", rekao je Zilkić za Source.ba portal.

Kada je u pitanju sama utakmice, Zvijezda iz Gradačca je u derbiju kola, u Siminom Hanu, pobijedila Slogu sa 2:1.

Podsjećanja radi, prije 10 godina je preminuo Hrvoje Ćustić, fudbaler Zadra, koji je na utakmici Zadra i Cibalije zadobio teške povrede glave nakon udarca potiljkom u betonski zid.

U nastavku poslušajte šta je za Source.ba portal poručio predsjednik Sloge iz Siminog Hana, Azmir Husić.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.