26.3.2018. 16:14
14
"Ti ljudi koji me napadaju, oni su plaćeni da napadaju, a njihovi stavovi su smiješni, tipa: 'Vidi mu glave, šta će on pričati, on je došao iz Tešnja'"
Mnogo prašine u Bosni i Hercegovini podigle su izjave bh. glumca Enisa Bešlagića, koji se osvrnuo na političku situaciju u našoj zemlji i koji je govorio tokom predstavljanja nove stranke, Narod i pravda, koju je osnovao Elmedin Dino Konaković.

Ipak, javnost u BiH je podijeljena. Dok jedni brane poznatog bh. glumca, drugi su "osuli paljbi" po njegovom imenu na društvenim mrežama, te poručuju kako se Enis "prodao u politiku".

Enis Bešlagić je jučer gostovao kod Aleksandra Ace Stankovića na HRT-u, u emisiji "Nedjeljom u dva", a danas je ponovo za Source.ba portal kratko prokomentarisao sve ono što se izdešavalo u posljednje vrijeme.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Enisom Bešlagićem, koji je danas govorio za Source.ba portal.

Novinar: Haris Ahbabović

14
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.