1.4.2018. 16:10
3
"Niko nema 'nabildanu' bradu, a Anthony Joshua nije tvrd na udarce. Gledao sam ga kada je išao 'na glavu', više puta je padao kroz karijeru"
Britanski bokser, Anthony Joshua, sinoć je u Cardiffu pobijedio Novozelanđanina Josepha Parkera i tako svojim naslovima dodao još jedan.

Naime, on je svojim naslovima svjetskog prvaka po verzijama WBA, IBF i IBO u subotu navečer dodao i WBO pojas pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca Josepha Parkera, koji je izdržao 12 rundi dvoboja za ujedinjenje naslova, iako su mu gotovo svi davali minimalne šanse za to.

Publika i nije gledala neki poseban meč. Nije bilo mnogo borbe, mnogo direktnih udaraca, ali je činjenica da je Joshua na kraju, ipak, bio bolji. Očekivala se laka pobjeda Britanca, međutim to se u konačnici nije dogodilo.

Svi se spremaju za spektakl koji nam dolazi, a prema informacijama koje dolaze iz tabora Joshue, sada slijedi vjerovatno veliki okršaj sa Amerikancem Deontayjem Wilderom. Anthony Joshua je nakon meča sa Parkerom rekao kako će se sa Wilderom boriti vjerovatno u Londonu ili ponovo u Cardiffu.

Za Source.ba portal je sinoćnji meč prokomentarisao poznati bh. bokser, Damir Beljo. U nastavku poslušajte šta je Beljo danas rekao za naš portal.

Razgovarao: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.