6.4.2018. 12:28
0
"Ista granata je ranila mene i moju suprugu. Uspjeli smo kupiti nešto kafe i alkohola. Ja sam prvi otišao na spavanje, a svi ostali su nastavili da slave"
Za Source.ba portal je govorio nekadašnji potpredsjednik FBiH i dugogodišnji član SDP-a, Svetozar Pudarić.

Sa Pudarićem smo govorili o njegovoj ideji da se kandiduje za srpskog člana Predsjedništva BiH, iako živi na području FBiH.

Razgovarali smo o promjenama unutar SDP-a, šta se to promijenilo nakon odlaska Zlatka Lagumdžije i dolaska Nermina Nikšića i nekih novih ljudi.

Bilo je govora o Miloradu Dodiku, njegovoj kandidaturi za srpskog člana Predsjedništva BiH, te smo Pudarića upitali da li ga pogađaju komentari kada mu neko kaže da je "izdajnik srpskog naroda".

Na kraju smo sa našim sagovornikom razgovarali o njegovom ratnom vjenčanju, s obzirom da se Pudarić vjenčao sa svojom suprugom doslovno u bolničkom krevetu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.