7.7.2018. 9:53
0
Životna priča našeg velikog šampiona: Pucali su po nama, ali nas ništa nije pogodilo. Vojska se uhvatila za glavu kada smo im rekli da smo prošli kroz minsko polje
Hamza Alić je osvojio zlatnu medalju na nedavno održanim Mediteranskim igrama u španskoj Tarragoni, pa je tako kompletirao svoj set medalja na MI.

Naime, ovo je Hamzi prvo zlato na Mediteranskim igrama, a osim toga ima jedno srebro, te dvije bronze.

Tim povodom sa Hamzom smo razgovarali o njegovom nastupu u Tarragoni, aktuelnoj sezoni, te planovima na EP u atletici koje je na programu u mjesecu augustu ove godine.

Bilo je govora o Hamzinom životu, na koji način se jedan bacač kugle priprema i kakav život vodi, a razgovarali smo i o tome da li ima namjeru da se uskoro povuče iz atletike.

Hamza Alić je kao mladić preživio pakao genocida u Srebrenici, a s njim smo razgovarali o njegovom bijegu iz Srebrenice i svemu onome što je prošao na tom putu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.