4.9.2018. 11:22
0
"Imam sve snimke i klipove, to je smiješno, to dijete od pet godina može da prepozna da je namješteno. Neću im dati mira dok su živi, kad su oni htjeli mene da unište, što bih onda ja njih žalio"
Nevjerovatna priča dolazi iz Stanišića, gdje je predsjednik novog premijerligaša, Zvijezde 09, prijavio NSBiH i policiji nekoliko svojih fudbalera pod sumnjom da su umiješani u namještanje utakmica u aktuelnoj sezoni Premijer lige BiH.

Boris Stanišić je, naime, posumnjao u partije pojedinih fudbalera kluba u kojem je predsjednik, te se odlučio da iste prijavi policiji i Nogometnom savezu naše zemlje.

U ekskluzivnom razgovoru za Source.ba portal, Boris je danas otkrio neke sasvim nove detalje ovog slučaja, te je dodao da je neke stvari po prvi put ispričao javnosti u našoj zemlji.

U NSBiH je 2. septembra 2018. godine zaprimljen dopis FK Zvijezda 09 iz Etno sela Stanišići o poduzetim radnjama na osnovu sumnji u eventualnu umiješanost igrača ovog kluba u namještanje rezultata do sada odigranih utakmica u Premijer ligi BiH, saopćeno je nedavno iz NSBiH.

Prema navodima iz predmetnog dopisa, klub je raspoloživa saznanja dostavio i MUP-u Republike Srpske.

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Borisom Stanišićem, predsjednikom FK Zvijezda 09.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.