9.9.2018. 9:37
5
"Amar Osim je čučnuo i rekao Joldiću: 'Omere, imaš pogled igrača k'o krtica'. Izlazimo na teren, kad ispred mene svinjska glava. Ja vazda te kretenluke pravio, pa sam je uzeo za uho"
Za Source.ba portal govorio je nekadašnji fudbaler i kapiten FK Željezničar, Bulend Buki Biščević.

Pokušali smo da napravimo jedan sasvim drugačiji intervju, pa smo sa Bukijem tokom ovog intervjua razgovarali o nekim zanimljivostima iz njegove fudbalske karijere, te anegdotama koje je doživio na Grbavici.

Bilo je govora o Amaru Osimu, kakav je bio u svlačionici, o njegovim saigračima iz Želje, ali i o tome ko je bio najveći mangup te njegove generacije.

Razgovarali smo o tome šta je sve preživio na bh. terenima igrajući u dresu sarajevskog kluba, te kakve je sve zanimljive stvari prošao kroz reprezentaciju BiH.

Bulend Biščević je rođen 1975. godine u Sarajevu. U karijeri je, pored Željezničara, nastupao za AEP Paphos, splitski Hajduk i Zrinjski. Šest godina je igrao za fudbalsku reprezentaciju BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.