18.9.2018. 12:11
5
"Ovdje kao moram raditi, otići ću onda na Zapad i sve će mi biti servirano. To apsolutno ne postoji! Ali, tamo kada radiš to ćeš sigurno naplatiti"
Umjetnica i PR menadžerica, Alma Telibečirević, proteklih nekoliko dana je boravila u rodnom Sarajevu, a ujedno je govorila za Source.ba portal o svom životu u Americi i nekim novim životnim izazovima.

Podsjećanja radi, Alma trenutno žili u Phoenixu, u Arizoni, a iskoristila je slobodno vrijeme kako bi se vratila u Sarajevo.

Pričali smo o životu u SAD-u, nostalgiji za BiH i Sarajevom, njenom umjetničkom radu, umjetnosti kod nas i u svijetu, a bilo je govora o tome da li se lakše snaći u BiH ili u SAD-u.

Govorili smo o predrasudama, ljudima kojima sve smeta, a ništa ne čine da promijene svoje stanje, ali smo govorili i o "životarenju" u Sarajevu i Arizoni.

U nastavku pogledajte cijeli intervju sa Almom Telibečirević, umjetnicom koja trenutno živi i radi u Phoenixu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

 
5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.