23.9.2018. 16:26
4
"Uveo sam 30 članova Nurkićeve rodbine na utakmicu, došao je pun autobus iz Živinica. Raza mi je rekla: 'Ne želim da idem u VIP, nisam tvoja politička stranka'"
Za Source.ba portal govorio je predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Sejo Bukva.

Sa Sejom smo razgovarali o problemima u KSBiH, problemima oko nedolaska Nemanje Gordića, problemima oko izbora novog selektora i kvalifikacijama za SP u košarci.

Podsjećanja radi, A reprezentacija BiH sada ima samo teoretske šanse da se plasira na Mundobasket u Kini naredne godine, nakon poraza od Finske i Češke.

Bilo je govora o tome šta je zadaća UO KSBiH, koliko su i da li su plaćeni, ko sve može da bude dio svečane lože na utakmicama reprezentacije i sl.

Razgovarali smo o Jusufu Nurkiću, Ajdinu Penavi i nekim drugim košarkašima, a bilo je govora i o nastavku kvalifikacija za Mundobasket, te planovima za budućnost.

U nastavku pogledajte cijeli razgovor sa Sejom Bukvom, za sada prvim čovjekom Košarkaškog saveza BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

 
4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.