22.10.2018. 17:13
3
Niko se ne "buni" zbog novih poskupljenja: Mogu se očekivati poskupljenja goriva i preko 2,50 KM. Na 50 litara goriva plaćamo 27,50 KM više nego što je bio slučaj u januaru
Uprkos tome što smo prije samo nekoliko dana imali poskupljenja goriva u Bosni i Hercegovini, na svim benzinskim pumpama u našoj zemlji od danas su na snazi nove cijene.

Kada kažemo da su od danas na snazi nove cijene, mislimo na to da od danas imamo nova poskupljenja goriva u BiH, i to za čak pet feninga.

U medijima su se pojavile najave analitičara i stručnjaka koji tvrde da bi do kraja ove godine cijena goriva u BiH mogla dostići 2,50 KM, a da bi ta cijena mogla da raste i nakon 1. januara 2019. godine.

Za Source.ba portal danas je govorio ekonomski analitičar, Faruk Hadžić, koji je prokomentarisao nove cijene goriva u BiH.

Novinar: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.