2.11.2018. 12:45
2
"Kad sam se zabavljao sa sadašnjom ženom rekao sam joj: 'Selma, to je naše balkansko ime'. Ovdje gdje sada živim u Olafsviku - to je ljepota, život je fantazija"
Za Source.ba portal je govorio Emir Dokara, Sarajlija koji već nekoliko godina igra fudbal na dalekom Islandu.

Dokara je član Vikingura, a sa njim smo razgovarali o fudbalu na Islandu, te životu i prilikama u toj otočkoj zemlji.

Bilo je govora o tome šta radi i čime se bavi izuzev fudbala, kakvi su uslovi za život na Islandu, te da li bi se vratio u Bosnu i Hercegovinu.

Emir Dokara je rođen 1986. godine. Prošao je mlađe uzraste FK Sarajevo, te je kratko igrao za neke klubove u BiH, dok 2011. godine nije otišao na Island. Već sedam godina živi i radi u Olafsviku, gdje igra za lokalni Vikingur.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.