29.11.2018. 13:21
3
"Nije samo Ognjen ovdje problem. Vranješ mora znati da biti fudbaler nije samo da znaš igrati lopte, moraš imati ljudske vrijednosti"
Veliku prašinu zbog nove skandalozne tetovaže na ruci izazvao je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ.

Naime, sada su se pojavile fotografije nove Vranješove tetovaže, a u pitanju je lik četničkog nadvojvode i ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata, Momčila Đujića.

Podsjećanja radi, Vranješ je već ranije napravio ogromnu prašinu kada je istetovirao granice Republike Srpske, a od tada datira njegova svađa sa BH Fanaticosima, koje je nedavno, nakon utakmice sa Austrijom, nazvao bauštelcima.

Pozvali smo danas Faruka Hadžibegića, legendu FK Sarajevo i nekadašnjeg selektora BiH, kako bi čuli njegovo razmišljanje o ovome. U nastavku poslušajte šta je Faruk rekao za Source.ba portal.

Razgovarao: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.