19.12.2018. 12:01
1
"Preko puta Mourinha su se našli igrači koji su veliki egoisti i koji su centar svog svemira. Pogba i ostali su očigledno dokazali da im je radna etika nula"
Jose Mourniho više nije menadžer Manchester Uniteda, nakon što je uprava kluba sa Old Trafforda odlučila da uruči otkaz Portugalcu.

Naime, Unitedu slabo ide ove sezone, igraju ispod svakih očekivanja, a rezultati su poprilično skromni. Sve je to bilo dovoljno da Jose Mourinho dobije otkaz.

Na njegovo mjesto je stigao legendarni napadač Manchester Uniteda i dojučerašnji trener Moldea, Ole Gunnar Solskjaer. On će voditi klub do kraja sezone, kada će biti odlučeno ime novog menadžera kluba.

Kao potencijalni menadžeri se spominju Zidane, Pochetino i Conte, iako postoji opcija da i Solskjaer bude dalje menadžer, ako do kraja sezone bude imao dobre rezultate.

Danas je za Source.ba portal govorio novinar i komentator Sport Kluba, Nebojša Višković, koji je prokomentarisao velike promjene na Old Traffordu.

Novinar: Haris Ahbabović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.