5.2.2019. 15:30
0
Adu na Facebooku nakon utakmice prozvali "Mikkelom Hansenom za sirotinju": U Čeliku sam igrao za nula maraka, za četiri godine sam zaradio 0,00 maraka
Za Source.ba portal danas je govorio poznati bh. rukometaš, bivši reprezentativac BiH i sadašnji igrač visočke Bosne, Adnan Harmandić.

Sa Adnanom smo govorili o rukometu, treniranju ovog sporta, koliko je ovaj sport zaista grub, te kako gleda na današnje uslove rukometa u BiH.

Razgovarali smo o tome gdje je imao najbolje uslove, ali gdje je imao najlošije uslove za igranje.

Bilo je govora o posljednjoj utakmici koju je odigrao u dresu Bosne iz Visokog s obzirom da je u Kupu BiH protiv Zrinjskog postigao 15 golova, pa su na Facebooku odmah počele šale kako je "Adnan Harmandić Mikkel Hansen za sirotinju".

Adnan Harmandić je rođen prije 35 godina. U karijeri je nastupao za zenički Čelik, Izviđač, sarajevsku Bosnu, Gorenje, Bjerringbro-Silkeborg, Wetzlar i HSC 2000 Coburg, a sada igra za Bosnu iz Visokog. Dugo godina je nosio dres reprezentacije BiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.