6.2.2019. 12:27
3
"Emir Kusturica mi psuje majku, a sutkinja se pravi da to ne čuje. Samo što mu crveni tepih nisu postavili gore kada sam išao da dajem izjavu"
Ćamil Duraković, nekadašnji načelnik Srebrenice, jutros je na svom Facebook profilu objavio rješenje Općinskog suda u Višegradu u kojem se navodi da treba platiti 3.000 KM, te 322 KM sudskih troškova za vođenje parničnog postupka.

Naime, njega je tužio Emir Kusturica, a i sam Duraković tvrdi da je očekivao ovakvu odluku, što je danas potvrdio u telefonskom razgovoru za Source.ba portal.

Duraković je jutros na Facebooku napisao da ako se stane u odbranu ono malo Bošnjaka koji su se vratili u svoja prijeratna mjesta, gdje su ostavljeni na milost i nemilost u raljama sistema koji je početkom devedesetih svakako htio da ih ne bude, onda te svome sudu tuži Emir Kusturica. 

U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Ćamilom Durakovićem, nekadašnjim prvim čovjekom Srebrenice.

Razgovarao: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.