14.2.2019. 11:17
1
Šta se dešava u glavi čovjeka koji hladnokrvno ubije majku, pa onda jede keks na kauču: Edina Gačića među nama ima poprilično mnogo. Susrećem ljude koji imaju neke psihopatske tendencije
Prije nekoliko dana na području Hadžića ubijen je višestruki ubica Edin Gačić, koji je ubijen nakon što je počinio nova dva ubistva, a prije toga je javnosti bio poznat također po dva stravična ubistva.

On je, podsjećanja radi, prije mnogo godina prvo usmrtio poznanika iz rata, a nakon toga je na hladnokrvan način ubio vlastitu majku.

Svega godinu-dvije nakon što je izašao iz zatvora, Gačić je jedavno u Konjicu usmrtio Sauda Sultanića, a onda je tokom policijske potrage za njim ubio pripadnika FUP-a, Mahira Begića.

Cijeli slučaj oko Edina Gačića danas je za Source.ba portal prokomentarisao psiholog Marko Romić. U nastavku poslušajte cijeli razgovor s njim.

Novinar: Haris Ahbabović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.