24.2.2019. 13:33
1
Upoznajte Sarajliju koji je obišao 300 gradova i 50 država: Jedan dan sam u Italiji, jedan u Francuskoj. Maštao sam dok su padale granate po Sarajevu
Za Source.ba portal je govorio Adis Tanović, publicist i čovjek koji veoma mnogo putuje u slobodno vrijeme.

Bilo je govora o tome gdje je do sada sve putovao, šta su mu donijela ta putovanja, te šta je kao publicist do sada izdao.

Sa Adisom smo razgovarali o tome koliko je od svojih putovanja sada napravio biznis, koja su to nezaboravna putovanja na kojima je bio, te šta je sve potrebno da se čovjek usudi i upusti u avanturu putovanja po svijetu.

Adis Tanović rođen je u Sarajevu 1979. godine. Zaposlen je na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. U slobodno vrijeme putuje svijetom, fotografira, piše reportaže i tekstove o prirodnom i kulturnom naslijeđu. Autor je brojnih knjiga i fotomonografija.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.