25.2.2019. 20:05
12
"Damir Nikšić je bio u Italiji za vrijeme rata, pa se učio ovim psovkama i uvredama ili je to možda ponio iz kuće"
Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a, danas je u Tuzli razgovarao sa Enverom Bijedićem, predsjednikom KO SDP-a TK, ali i sa brojnim drugim osobama oko formiranja vlasti u ovom kantonu.

Naime, Bijedić smatra da nije uredu da SDP bude opozicija na prostoru TK, s obzirom na izbornu pobjedu, a slično je govorio i kada je bilo formiranje vlasti na drugim nivoima, odnosno eventualnom koaliranju sa drugim strankama. U prvi plan se stavljalo potencijalno koaliranje sa SDA.

Razgovarali smo sa Enverom Bijedićem, koji je za Source.ba portal govorio o potencijalnoj koaliciji na prostoru TK zajedno sa SDA/SBiH ili PDA/SBB.

Također smo ga upitali i za komentar ponašanja Damira Nikšića, zastupnika SDP-a u Skupštini KS, na nedavnom sastanku SDP-a u Sarajevu. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa Enverom Bijedićem.

Novinar: Haris Ahbabović

12
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.