13.3.2019. 15:42
2
"Prijetio mi je da će me zaklati ako progovorim. On je za pasom imao nož ili pištolj, mogao sam ostati ležeći da nisam tako postupio"
Renato Marjanović, čovjek koji je u Prijedoru prijetio Azrinu Hodžiću, pušten je na slobodu.

Kako je potvrđeno iz PU Prijedor, on je pušten na slobodu nakon što je izvršen pretres prostorija koje koristi.

Podsjećanja radi, Marjanović je u Prijedoru natjerao Hodžića da sa svoje prikolice ukloni grb Bosne i Hercegovine. Marjanović je prethodno natjerao Hodžića da skine grb BiH sa cerade kamiona, te da se izvini Srbima. Događaj je izazvao reakcije i osude javnosti.

Danas je za Source.ba portal govorio Azrin Hodžić, koji je rekao kako mu je Marjanović prijetio da će ga ubiti ukoliko ne ukloni zastavu BiH.

Razgovarao: Haris Ahbabović

 
2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.