3.4.2019. 19:39
0
"Roditelji su ti koji kažu: 'Znaš, tamo nemaš hljeba, nema novca, hajd ti neki sigurniji fakultet upiši'. Ima posla, mislim da se od ovoga može živjeti"
Za Source.ba portal danas je govorio glumac Damir Kustura.

Sa Damirom smo razgovarali o tome koja je publika zahtjevnija, ona nešto starija ili mlađa, te koliko je zahtjeva dječija publika.

Bilo je govora o umjetnosti u BiH, mladim ljudima koji se žele baviti glumom ili nekom drugom vrstom umjetnosti, te koliko se isplati danas biti glumac u našoj zemlji.

Dotakli smo se nekih običnih životnih priča, priča sa predstava, da li je teže raditi ispred kamere ili na daskama, te koliko prati društveno-politička zbivanja u BiH.

Damir Kustura je rođen 1981. godine. Radi se o glumcu koji je veći dio svoje glumačke karijere proveo upravo u pozorištu. Glumio je u brojnim predstavama u Pozorištu mladih, Narodnom pozorištu, a pojavljivao se i u nekoliko filmova, radio drama i sinhroniziranih animiranih serijala.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.