16.5.2019. 10:47
0
"Kada smo krenuli iz kuće, taj čovjek nas je samo upitao: 'Je li ovo naš kapiten reprezentacije?', a onda je počeo plakati"
Za Source.ba portal je govorio Adnan Delić, predsjednik Udruženja "Fair Play".

Naime, tokom intervjua za naš portal sa Adnanom smo razgovarali o poklonu kojeg je dobio zajedno sa svojom suprugom Mahirom, kada ga je grupa ljudi okupljena oko Fair Play lige i oko nekih drugih projekata iznenadila, tako što ga je, zajedno sa suprugom, poslala na hadždž.

Podsjećanja radi, nedavno je okončana još jedna sezona u Fair Play ligi, a na kraju takmičenja Adnan i njegovu supruga su bili dio nevjerovatnog iznenađenja.

Razgovarali smo o njegovim utiscima, kako se osjeća nekoliko dana nakon tog "događaja", te kakva iskustva nosi iz Mekke i Medine, s obzirom da je prije nekoliko godina obavio umru.

Razgovarali smo i o viber grupi Dobro.ba, koja bi uskoro mogla da postane udruženje, a koja na jedan maestralan način svakodnevno pomaže povratnicima u Podrinju i ljudima koji su zaboravljeni od onih od kojih ne smiju biti zaboravljeni.

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte i cijeli intervju sa Adnanom Delićem, predsjednikom Udruženja "Fair Play".

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.