9.6.2019. 18:53
1
"Nismo bolji od Finske, neka nam je Bog na pomoći protiv Italije. Od Mundijala u Brazilu reprezentacija je u strmoglavom padu, samo je pitanje vremena kada će doći do raspada sistema"
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je poražena od Finske sa 2:0 u okviru kvalifikacija za EP koje će se igrati naredne godine.

Nakon tri odigrane utakmice, naš nacionalni tim ima svega četiri boda, baš kao i Grčka, dok su ispred nas Talijani sa devet, odnosno Finci sa šest poena.

Za dva dana u Torinu igramo veliku utakmicu protiv Italije, koja je sinoć, kao gost, lako pobijedila Grke sa 3:0.

Za Source.ba portal svoje viđenje jučerašnje utakmice podijelio je nekadašnji trener Željezničara i Sarajeva, Kemal Alispahić.

Razgovarao: Haris Ahbabović

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.