11.6.2019. 11:30
3
"Bojim se da smo mi poprilično spori, neka nam je Bog na pomoći protiv Talijana. Kamp u Zenici nikada nije trebalo napraviti, ljepše je biti na Vrelu Bosne i Bjelašnici, nego biti tamo na livadi"
Za Source.ba portal danas je govorio Kemal Alispahić, nekadašnji fudbaler Željezničara i Sarajeva, ali i čovjek koji je kao trener vodio ove klubove.

Razgovarali smo o reprezentaciji BiH, kvalifikacijama za Euro, te utakmici protiv Italije koja se večeras igra u Torinu.

Bilo je govora o slabim igrama reprezentacije u posljednje vrijeme, te o razlozima takvih igara u posljednje vrijeme.

Osvrnuli smo se i na trenutnu situaciju u i oko Željezničara, pa je Alispahić kratko prokomentarisao trenutna dešavanja na Grbavici.

Kemal Alispahić je rođen prije 54 godine u Sarajevu. Kao trener je do sada vodio Željezničar, Sarajevu, Sabu Battery, Jedinstvo Bihać, Mughan, Al Ittihad iz Halepa, selekciju Tadžikistana, Ravan iz Bakua, mladu selekciju Tadžikistana, zenički Čelik, Najran i Al-Ramthu.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.