8.7.2019. 13:15
0
"Ako želite kućnog ljubimca cijene su od 600 do 800 eura. Kada imamo jako leglo, onda se cijene kreću od 1.500 do 2.000 eura"
Uzgajivač pasa iz Ključa, Melis Osmanović, postigao je veliki uspjeh na evropskoj izložbi pasa koja je pod nazivom „Euro Dog Show 2019“ održana protekle sedmice u austrijskom gradu Welsu.

Njegov pas, Mia, pasmine samojed, proglašen je najljepšim štenetom u Evropi. Specijalni žiri koji je ocjenjivao pse na ovom takmičenju smatrao je da Osmanovićevo štene ima najveći potencijal i da je pred njim uspješna i bogata izložbena karijera.

Za Source.ba portal danas je govorio Melis Osmanović, koji se osvrnuo na samo takmičenje, ali i na posao koji radi.

Razgovarao: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.