4.9.2019. 11:24
5
"Ne psujem igračima, nekad ih malo peckam, ali manje nego prije. Malo miješam, nekad sam ljut, nekad sam fin"
Za Source.ba portal jučer je govorio šef Stručnog štaba FK Željezničar, Amar Osim.

Sa Osimom smo razgovarali o nedavno odigranom vječitom derbiju na Grbavici u kojem je Željezničar pobijedio Sarajevo sa 5:2.

Razgovarali smo o nastavku sezone, koliko je dobra/loša euforija koja se među navijačima stvorila nakon pobjede nad Sarajevom, te kako će protivnici sada gledati na tim koji vodi.

Bilo je govora o Premijer ligi BiH, uslovima u domaćem prvenstvu, fudbalerima koji se iz naše lige prodaju u inostranstvo, a razgovarali smo i o uspjehu regionalnih timova u Evropi, te na koji način bi klubovi iz BiH mogli napraviti nešto slično, ili barem približno slično.

Amara smo upitali kako je reagovao kada je na TV-u vidio svoju proslavu petog gola Željezničara, te koliko je strasti bilo u posljednjem derbiju kada je u pitanju i on, ali i Husref Musemić, trener Sarajeva.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.