19.9.2019. 12:50
1
Edin Ramić poručio da "Dodik neće disciplinovati SDA": Upitali smo ga da li je tako razmišljao kada su SDA i SNSD stavljali zajednički potpis za nametanje akciza građanima
Za Source.ba portal danas je govorio Edin Ramić iz SDA, ministar raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi FBiH.

Sa Ramićem smo razgovarali o nedavnom Kongresu Stranke demokratske akcije koji je održan u Sarajevu, te zaključcima sa Kongresa.

Bilo je govora o ideji formiranja Republike Bosn i Hercegovine, drugim stvarima iz Deklaracije SDA, te broju novouposlenih osoba u BiH koji iznosi, prema riječima Bakira Izetbegovića, 109.000 za proteklih pet godina.

Razgovarali smo o odnosu SDA sa SNSD-om, akcizama, te ostalim problemima u Bosni i Hercegovini.

Uskoro na Source.ba portalu pogledajte cijeli intervju sa Edinom Ramićem, ministrom raseljenih osoba i izbjeglica u Vladi FBiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Almir Biber

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.