24.10.2019. 14:08
0
"Meni je prijetio neki vojvoda iz Sanskog Mosta. Nije prijatno, ali osjećam obavezu kao javna ličnost da reagujem"
Brojni umjetnici u Bosni i Hercegovini se rijetko odluče da komentarišu društveno-političke prilike u našoj zemlji.

Jedni se možda boje kako bi ostali uskraćeni za posao ili primanja, drugi ne žele da komentarišu na spomenuti način jer su dio jedne političke opcije, ili uglavnom komentarišu svoje političke "protivnike", dok je veoma mali broj onih koji ne pripadaju ni jednima, a ni drugima, a usude se prokomentarisati zbivanja u BiH.

Za Source.ba portal je govorio scenarist Feđa Isović, koji je poznat po tome što pripada lijevoj orijentaciji kada je politika u pitanju, ali je jedan od onih koji najčešće komentarišu društveno-političke prilike u BiH.

U nastavku pogledajte cijeli razgovor sa Feđom Isovićem.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Almir Biber
Montaža: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.