25.12.2019. 13:23
0
Želite gledati velike majstore sve na jednom mjestu: U Visokom je u toku turnir na koji je došla sva "fudbalska krema"
U Visokom je u toku malonogometni turnir koji se održava od 23. decembra ove godine, pa sve do 28. decembra kada je na programu sama završnica turnira.

Nagradni fond ove godine je rekordan, a on iznosi 10.000 KM. U pitanju je tradicionalni malonogometni turnir koji se održava u dvorani KSC "Mladost", a koji svake godine okupi velika imena iz svijeta fudbala i futsala sa ovih krajeva.

Danas je za Source.ba portal govorio Semir Spahović, jedan od organizatora turnira u Visokom. U nastavku poslušajte cijeli razgovor sa njim.

Novinar: Haris Ahbabović

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.