17.2.2020. 14:13
1
Zašto nisu došli Gordić i Penava, te kakve su nam šanse protiv Latvijaca i Grka: Mi se spremamo za pobjede, idemo u Latviju da pobijedimo!
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine gostujućom utakmicom protiv Latvije u petak započinje kvalifikacije za Eurobasket 2021. godine.

Tri dana kasnije izabranici selektora Vedrana Bosnića, koji se okupljaju u Sarajevu, igrat će u Tuzli protiv selekcije Grčke. 

Reprezentacija BiH će 19. februara otputovati u Latviju gdje će 21. februara igrati prvu kvalifikacijsku utakmicu. Tri dana kasnije u Tuzli će igrati protiv Grčke. 

Danas su se medijima na press konferenciji obratili selektor Vedran Bosnić, sportski direktor KSBiH, Samir Avdić, predsjednik KSBiH, Mirza Teletović, te Amer Čolan, generalni sekretar KSBiH.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Izet Tahirbegović
Montaža: Haris Ahbabović

Košarkaška reprezentacija BiH će se plasirati na EP u košarci 2021. godine?
Da
Ne
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.