12.3.2020. 11:50
3
Source.ba F1 podcast: Schumacher-Frentzen "borba" oko žene, Senna i Hakkinen, Felipe Massa u Sarajevu i sve o novoj sezoni u F1
Source.ba portal od danas počinje na novim projektom, a u pitanju je Source.ba podcast u kojem ćemo govoriti o brojnim temama sa gostima iz svijeta sporta.

U prvom podcastu kojeg donosimo na Source portalu gost je Emir Kalender, urednik auto-moto portala Carlander.ba, kao i veliki zaljubljenik u Formulu 1.

U ovom podcastu donosimo najavu nove F1 sezone koja zvanično počinje u petak prvim treninzima na Albert Parku u Melbourneu. Naravno, kvalifikacije su zakazane za subotu, a utrka je rano ujutro u nedjelju, po našem vremenu. Zbog pojave koronavirusa, neke utrke su već odgođene, neke se još uvijek razmatraju, a na nekim je već otkazano prisustvo publike.

Pričali smo o sezoni koja je pred nama, očekivanjima, predviđanjima, o svakom timu i vozaču pomalo, a dotakli smo se i prošle sezone, u kojoj je Lewis Hamilton osvojio svoju šestu titulu prvaka svijeta.

Razgovarali smo o novim stazama, promjenama u F1, Formuli E u Sarajevu, odlascima na neku utrku F1, ali smo se prisjetili i nekih raniji vremena, pravili svoje top liste i slično. 

U narednih sat vremena pogledajte šta smo vam spremili zajedno sa našim gostom, Emirom Kalenderom.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Izet Tahirbegović
Montaža: Emir Preljević
Korišten video materijal: F1, FIA (YouTube)

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.