3.4.2020. 12:40
3
Ovo je naša reprezentacija COVID-19: Rene Adler na golu, Ariel Ortega i Muzzy Izzet u vezi, Igli Tare i Peter Crouch u napadu
U danima kad se cijela planeta bori sa virusom korone i kada ljudi na sve načine pokušavaju da se mentalno rasterete od ovog problema, kreativnosti na društvenim mrežama ne nedostaje.

Piše: Haris Ahbabović

Tako smo i mi, boraveći u ugodnoj i sada već dosadnoj kućnoj varijanti, napravili svojih idealnih 11, tačnije ekipu od 11 fudbalera koje smo zatekli/pronašli u svom domu.

Željeli smo da se ne ponavljamo, s obzirom da su neki timovi već kreirani, pa smo probali kreirati vlastitu listu fudbalera koji nastupaju za reprezentaciju COVID-19.

Probajte i vi napraviti svojih idealnih 11, a ideje, fotografije, komentare, liste ili video klipove nam možete slati na e-mail adresu redakcija@source.ba. Rado ćemo ih podijeliti sa našim čitateljima, kako bi se svi malo opustili i nasmijali.

Video: Haris Ahbabović / Source.ba

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.