26.5.2020. 13:26
6
"Kasno je za nastavak sezone u Premijer ligi, po meni je i taj rok 7. juna kasno. Nemoguće je igrati u junu ili julu u terminima srijeda/subota"
U potpunosti je neizvjestan nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a uprkos nekim pozitivnijim vijestima koje dolaze iz RS-a, sve su prilike da se, kako sada stvari stoje, sezona neće nastaviti.

Brojni klubovi su, zbog brige za zdravlje svojih fudbalera, ali možda i više zbog vlastitih interesa, željeli da se sezona prekine, a među njima su čak i klubovi koji bi definitivno napustili društvo najboljih na kraju sezone, ali im cjelokupna situacija odgovara kako bi uspjeli za zelenim stolom izboriti opstanak u ligi.

Za Source.ba portal danas je govorio nekadašnji fudbalski sudija i sadašnji generalni sekretar FSRS-a, Ognjen Valjić. U nastavku poslušajte cijeli razgovor s njim.

Razgovarao: Haris Ahbabović

Ispunjeni su uslovi da se nastavi sezona u Premijer ligi BiH?
Da
Ne
6
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.