22.9.2020. 14:35
9
"Romobilomanija" na ulicama Sarajeva: Kako koristiti Beebee romobile, gdje ih voziti, mogu li se ukrasti i koja je cijena
Na ulicama Sarajeva možete koristiti električne romobile koje unajmljujete putem BeeBee aplikacije.

Tim povodom, danas smo razgovarali sa Indirom Redžepović iz Beebee tima, koja je za Source.ba portal pojasnila na koji način se koriste romobili, kako ih aktivirati, gdje ih parkirati, šta ako ih neko ukrade, te kolike su cijene usluga.

Što se tiče cijene korištenja električnih romobila, do kraja godine će važiti cijena od 0,27 KM po jednoj minuti vožnje, dok se aktiviranje (otključavanje) beebee romobila plaća 1,35 KM.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

9
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.