3.12.2020. 11:29
3
"Izjavio sam da je Alisa Mutap prostitutka i ona mene sad tuži i traži 3.000 KM. Ona je odvela Dženana tu noć u aleju, bila sa njim rame uz rame i sad glumi amneziju"
Na Facebooki stranici 'Pravda za Dženana' sinoć su se obratili Arijana i Muriz Memić, sestra i otac ubijenog Dženana Memića.

Podsjećanja radi, uskoro će se navršiti pet godina od ubistva ovog mladića, a ubica još nije pronađen. Predmet Dženan Memić je već dva puta bio pred Kantonalnim sudom u Sarajevu i vodio se zbog navodne saobraćajne nesreće gdje su za to bili optuženi Ljubo i Bekrija Seferović. 

No, dva puta je Sud donio oslobađajuću presudu, te utvrdio da nema dokaza da se uopšte te noći desila nesreća. Trenutno se predmet nalazi po drugoj žalbi Tužilaštva KS pred Vrhovnim sudom FBiH.

Za Source.ba portal je danas govorio Muriz Memić, otac Dženana Memića, koji je prokomentarisao cijeli slučaj, kao i najavu tužbe od strane Alise Mutap, te koji nam je prije razgovora poručio da gleda i prati vanrednu sjednicu VSTV-a gdje, kako nam je rekao, samo "jedni druge hvale".

Novinar: Haris Ahbabović

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.