10.8.2021. 14:16
1
"Budite sigurni, sto posto, da se ovo danas nije desilo, teško bi reprezentacija otputovala na Evropsko prvenstvo!"
Elektroprivreda Bosne i Hercegovine danas je potpisala ugovor sa Odbojkaškim savezom BiH u kojem je ovaj savez, kao i našu žensku odbojkašku selekciju, podržala sa 50.000 KM.

Na press konferenciji medijima su se obratili Alija Fatić, predsjednik Odbojkaškog saveza BiH, Admir Andelija, generalni direktor Elektriprivrede, kao i Muhamed Kozadra, direktor za ekonomske poslove EPBiH.

Fatić se zahvalio EPBiH, te je poručio da je bio upitan odlazak odbojkaške selekcije BiH na EP, te da će ova finansijska pomoć itekako dobro doći savezu i reprezentaciji.

Novinar: Haris Ahbabović
Snimatelj: Kenan Ćemo
Montaža: Kenan Ćemo

1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.