25.11.2015. 13:10
0
Twist- igrica koja je zaludjela cijeli svijet
Videoigra za pametne telefone Twist, u veoma se kratkom vremenskom periodu našla se na samom vrhu najpopularnijih iTunes aplikacija.
Riječ je o igrici koju je kreirala kompanija Ketchapp, zaslužna i za hit igricu 2048. 

Cilj Twista je prebacivati lopticu sa platforme na platformu i paziti da ne padne jer će igri tada biti kraj i sve ćete morati ispočetka. 

Twist nema kraj, baš poput igre Temple Run, a cilj je doći do što većeg rezultata. Skupljanje dijamanata otključavaće drugačije loptice i boje platformi, zbog čega mnogi Twist upoređuju sa klasičnom arkadnom igrom Tempest. 

(CDM/Alen Avdić)


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.